Reacties

Kijk op de Facebook-pagina voor meer reacties!

“Zeer vriendelijke en gastvrije mensen van Young Guns Media. Goede en duidelijke foto’s, een fotograaf die weet wat die doet en zeer geduldig. Zeker aan te raden voor een fotoshoot!!”

“Gisteren fotoshoot gehad met m’n zoontje door Young Guns Media. Geweldige foto’s . Met heel veel geduld werd er omgegaan met m’n zoontje lol. En het resultaat is super! Heel erg bedankt.”

“Goede foto’s, snelle service en vooral een zeer enthousiaste fotograaf. Meer heb je niet nodig toch?”

“Yes, ook ik had een plekje weten te veroveren voor de photoshoot. De crew had voor alles gezorgd: Een mooie locatie, eten en drinken. Voor mij was het de eerste keer dat ik een photoshoot deed. Dit was de ultieme kans op een paar killin’ foto’s, voor een wel erg mooi prijsje! Ik ben dan ook super tevreden met het resultaat.
Peter is iemand die ervoor zorgt dat je je meteen op je gemak voelt, en als hij begint te praten komt die glimlach vanzelf. En dan is er natuurlijk de fotograaf, Glenn, nog. Glenn weet heel goed hoe je een topfoto moet maken. Er is ruimte voor eigen ideeën en inbreng, maar kan je ook heel goed helpen en adviseren.De photoshoot is zeker aan te raden om een paar goede foto’s te krijgen. En ik kan zeggen dat de reacties lovend zijn. Deze shoot is dan ook zeer aan te raden, en zeker voor deze schappelijke prijs.”

“Strakke foto’s in een eigen stijl, uit de hand van een ervaren fotoraaf. Hij zorgt ervoor dat de klant zich op zijn gemak voelt. Een hele fijne samenwerking. Hartelijk bedankt!”

“Een paar weken geleden heb ik hier mijn eerste fotoshoot gehad. Dit ging allemaal erg vloeiend. Er wordt genoeg tijd voor je uitgetrokken en er was een mooie locatie geregeld. Verder was de fotograaf duidelijk in zijn instructies. Dus het was gewoon prima geregeld.”