Interview met de makers van Gunhand


De crowdfunding campagne voor Gunhand gaat binnenkort van start op Indiegogo. Het betreft een Amerikaanse western van Nederlandse bodem, oftewel de ‘stamppot’ western! Ondertussen sprak Sandro de twee makers, Rey Agaoglu en David Anthony van der Meijde, in hun studio.

Kijk hier de korte versie:

Bekijk hier de lange versie

De film is een productie van Welldone Pictures en Accu Films. De opnames zullen plaatsvinden in Nederland, Duitsland en Spanje. In de film zullen we ook acteurs zien van Nederlands, Amerikaans en Spaans afkomst.

Het verhaal speelt zich af in Amerika, 1871. Joe Ledbetter was ooit een beruchte huurling, bekend onder de bijnaam “Lightning”. Hij zwoor zijn gewelddadig verleden achter zich te laten toen hij met Kate trouwde. Hun rustig leventje wordt helaas verstoord wanneer “The Savage Mining Company”, onder leiding van de bandiet Frank Vermillion, het echtpaar van zijn land wil verjagen. Hun situatie wordt nog gecompliceerder als er plotseling een zwaargewonde vreemdeling aan komt waaien. Het gaat om de Federale Marshal Heflin, die erop uit is om Vermillion achter de tralies te krijgen. Hij moedigt Joe aan om zich tegen Vermillion en zijn bende te verzetten. Zal Joe zijn oude belofte richting zijn vrouw hiervoor moeten breken? En hoe lang duurt het voordat Heflin achter zijn ware identiteit komt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *