Game of Thrones Exhibition opening


Dinsdag 26 mei vond de opening plaats van Game of Thrones: The Exhibition, de tentoonstelling gebaseerd op één van ‘s wereld populairste series van dit moment, in Amsterdam. Voor Filmhoek.nl waren wij aanwezig en je kunt de foto’s hieronder bekijken. 

IMG_1172 IMG_1183 IMG_1186

IMG_1189 IMG_1197

 

 

 

 

 

Game of Thrones Exhibition opende zijn deuren voor het publiek op woensdag 27 mei in de Zuiveringshal West op de Westergasfabriek in Amsterdam. In navolging van Londen, Stockholm, Tel Aviv, Madrid, Berlijn en Parijs biedt de expositie fans de kans om een exclusief kijkje te nemen in de betoverende wereld van Game of Thrones. Verschillende attributen uit de eerste vier seizoenen, en een selectie niet eerder tentoongestelde voorwerpen uit het nog uit te zenden vijfde seizoen, dompelen fans onder in de wereld van de hitserie.

IMG_1210 IMG_1233 IMG_1244

IMG_1296 IMG_1314

 

 

 

 

 

 

Interactief
De focus van de Game of Thrones Exhibition ligt dit keer op een meer interactieve ervaring. Zo kunnen bezoekers hun favoriete Game of Thrones familie steunen door zich online bij het officiële Huis aan te sluiten voor ze de tentoonstelling betreden. Samen met de ‘Ascend the Wall’ 4D Oculus Rift Virtual Reality Experience en enkele activiteiten biedt de expositie een compleet nieuwe bezoekerservaring. We kunnen ‘Ascend the Wall’ in ieder geval aanraden!

IMG_1326 IMG_1336 IMG_1353 IMG_1371 IMG_1394

 

 

 

 

 

Tweede editie
Het is niet de eerste keer dat de Game of Thrones tentoonstelling in Nederland te zien is. Deze was in mei 2013 te bewonderen in de Amsterdamse Posthoornkerk. De tentoonstelling werd destijds door 21.353 mensen bezocht. Kijk hier ook voor een sfeerimpressie van deze editie.

Wil jij nog naar de expo? De gratis toegankelijke tentoonstelling zal dagelijks geopend zijn van 10:00 tot 21:00 uur. Tickets worden nog op 29 en 30 mei aan de hand van tijdvakken toegekend. Op zondag 31 mei – de laatste dag dat de expositie geopend is – worden er geen tickets verstrekt. Bezoekers krijgen die dag toegang op basis van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe. Voor meer informatie, ziewww.GOTExhibit.com.

Foto’s: Young Guns Media

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *