Dutch Angle Film Reviews – The Return of the King (Sandro Algra)


De extended edition van The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) verschijnt in de winkel, en hiermee wordt de Middle Earth saga van Peter Jackson definitief afgesloten. Maar voordat we al deze films op een zeiljacht zetten richting de onsterfelijke landen zullen we ze eerst één voor één beoordelen. In deze derde week gaan we verder met The Return of the King (1980) van Rankin/Bass Productions. Mocht je de films nog niet hebben gezien: wees gewaarschuwd, het bevat spoilers! Zie de vorige afleveringen voor een recensie van The Hobbit(1977) en The Lord of the Rings (1978)

The Return of the King vertelt de gebeurtenissen uit het derde Lord of the Ringsboek. Sam Gamgee arriveert aan de poort van het fort waar Frodo als gevangene terecht is gekomen. Gelukkig heeft hij Frodo’s zwaard en de ring der verdoemenis in bezit. Zal hij zijn leven wagen om zijn beste vriend te redden?

Kijk de volgende aflevering voor een recensie van Peter Jacksons The Lord of The Rings trilogie (2001-2003), gevolgd door The Hobbit trilogie (2012-2014).

Dutch Angle Reviews is een Youtube serie van Filmhoek, geproduceerd door Young Guns Media.

Geschreven en geproduceerd door: Sandro Algra
Uitvoerend producent: Glenn Abbink.

FILMHOEK.NL presenteert DUTCH ANGLE REVIEWS
Een YOUNG GUNS MEDIA productie
Geschreven en geproduceerd door: Sandro Algra
Uitvoerend producent: Glenn Abbink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *